Online bronnen

Doch wij hebben niet opvangen de geest der wereld, maar de Geest, Die uit God is

I Korinthe 2:12

Het volgende is een korte lijst van online bronnen en podcasts over Christian Science. Ze zijn ofwel vrij beschikbaar op het internet of via onze abonnementen voor bezoekers van de leeskamer.

Informatie over Christian Science in het Nederlands

Informatie over Christian Science in het algemeen van de Mother Church in Boston, MA, Verenigde Staten.

The Christian Science Journal

Diepgaande artikelen en verslagen van genezing, samen met een gids van Christian Science-bronnen en contacten wereldwijd.

Beschikbaar in druk en online in de leeszaal.

Christian Science Sentinel

Artikelen, geverifieerde verslagen van genezing en inspiratie die lezers in staat stellen om snel en met gebed te reageren op wereldwijde behoeften.

Beschikbaar in druk en online in de leeszaal.

The Herald of Christian Science

Artikelen en geverifieerde verslagen van genezing in het Frans, Duits, Portugees, Spaans en andere talen, waaronder Nederlands.

Beschikbaar online in de leeszaal.

Concord

Een studiebron voor Christian Science die de Bijbel, alle werken van Mary Baker Eddy en het Christian Science Hymnal in doorzoekbare vorm behandelt.

Beschikbaar online in de leeszaal.

Digitale toegang tot de wekelijkse Bijbellessen van Christian Science die wereldwijd worden voorgelezen in kerken en bestudeerd door Christian Scientists.

Beschikbaar in druk (in het Engels en Nederlands) en online in de leeszaal.

The Christian Science Monitor - een internationale nieuwsorganisatie die u helpt nieuwsgebeurtenissen te zien als startpunten voor constructieve gesprekken. Het streeft ernaar door te dringen tot de kern van de politieke spin-cyclus naar onderliggende waarheden en waarden; gericht op vooruitgang zodat we samen een geloofwaardig en constructief tegenverhaal kunnen bieden aan het hopeloosheid-, woede- en angstinducerende discours dat zo alomtegenwoordig is in het nieuws.

Beschikbaar online in de leeszaal, in het Engels.

Spirituele ideeën die genezing inspireren van de Christian Science-practicus en leraar, Evan Mehlenbacher.

Online Christian Science leeszaal in het Verenigd Koninkrijk met een schat aan nuttige bronnen, waaronder een directory van kerkdiensten in het Verenigd Koninkrijk, online lezingen en gesprekken, en boekverkoop.

De volgende podcasts zijn beschikbaar via podcastproviders of via de onderstaande webpagina's:

The Daily Lift

Een korte inspirerende podcast met genezingen en ervaringen van Christian Science opgenomen door Christian Scientists over de hele wereld. Dagelijks gepubliceerd door de Mother Church in Boston, MA, VS.

Sentinel Watch

Een langere podcast in de vorm van een interview met meestal een leraar of beoefenaar van Christian Science die een breed scala aan onderwerpen behandelt. Wekelijks gepubliceerd door de Mother Church in Boston, MA, VS.

The Christian Science Monitor Daily

De redacteuren van de Christian Science Monitor nemen je mee voorbij de koppen met de ideeën die vooruitgang stimuleren in deze 15-minuten durende nieuwsbrief. Gepubliceerd door The Christian Science Monitor op weekdagen om 6 uur 's avonds ET.

Why We Wrote This

Gesprekken met verslaggevers en redacteuren van de Christian Science Monitor die de kwaliteiten achter hun verslaggeving uitleggen die van invloed zijn op hoe ze het nieuws benaderen. Achter de koppen van vandaag vinden ze respect, veerkracht, waardigheid, agency en hoop. "Waarom we dit schreven" laat zien hoe. Elke vrijdag gepubliceerd.