Zondag Kerkdiensten

Sluit je aan op zondagochtend om 11:00 uur voor onze reguliere Engelse kerkdienst.


Wij zijn een kleine groep die bijeenkomt in onze pas gerenoveerde locatie in het centrum van Haarlem. De dienst bestaat uit lezingen uit de Bijbel en het Christian Science leerboek "Wetenschap en Gezondheid met Sleutel tot de Heilige Schrift" van Mary Baker Eddy. We bidden ook en zingen hymnen.

Onze diensten zijn ook beschikbaar via Zoom. Klik op deze link om deel te nemen aan onze zondagdienst (in het Engels).


Heel af en toe kan het voorkomen dat we een dienst moeten annuleren - kijk alsjeblieft op de startpagina voor eventuele updates.


Je kunt ook contact met ons opnemen als je vragen hebt, of kom gewoon langs bij een dienst.


Diensten in het Nederlands zijn in de toekomst mogelijk, neem contact met ons op voor details.


Woensdag Getuigenisbijeenkomsten

Sluit je aan op woensdagavonden om 19:00 uur voor Getuigenisbijeenkomsten in het Engels op de vierde woensdag van elke maand.


Christian Scientists houden naast reguliere diensten ook getuigenisbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten delen we, naast lezingen uit de Bijbel en ons leerboek, ervaringen, genezingen en ideeën over Christian Science. We zijn een ondersteunende groep en leden bieden vaak aan om te bidden voor individuen die uitdagende omstandigheden doormaken.


Getuigenisbijeenkomsten zijn ook beschikbaar via Zoom.

Klik op deze link om deel te nemen aan onze woensdagdienst.


Heel af en toe kan het voorkomen dat we een getuigenisbijeenkomst moeten annuleren. Als dit gebeurt, plaatsen we details op de startpagina.


Diensten in het Nederlands zijn in de toekomst mogelijk, neem contact met ons op voor details.