Leeskamer & Study Centre

Wat is een Christian Science Leeskamer?

 

Een leeskamer is een plek om te komen om de Bijbel te bestuderen en de werken van onze oprichter Mary Baker Eddy. We hebben bijbels in verschillende Europese talen en kopieën van "Science and Health with Key to the Scriptures" in het Engels en Nederlands.


We hebben recente gedrukte exemplaren van publicaties zoals de Christian Science Sentinel en het Journal of Christian Science, en de wekelijkse Bijbellessen die worden gebruikt in onze diensten.


We hebben ook digitale abonnementen op alle bronnen die worden aangeboden door de Christian Science Publishing Society, waar je kunt zoeken naar artikelen die genezingen beschrijven en aspecten van Christian Science, waardoor inspiratie wordt geboden en je begrip van de wetten van genezing wordt versterkt.


Openingstijden:

Dinsdagen 12.00 - 16.00 uur

Donderdagen 15.00 - 17.00 uur

Eenmalige wijzigingen in onze reguliere openingstijden worden gepubliceerd op de startpagina

Ontdek meer over Leeszalen

 

Je kunt meer te weten komen over Christian Science Leeszalen door de video aan de linkerkant te bekijken. Gebruikers beschrijven hoe ze Leeszalen gebruiken en de persoonlijke voordelen die ze ontdekken (in het Engels, met Engelse ondertiteling).